ÁLLATTARTÓ TELEPEK TÁMOGATÁSA

Napelemre, világítás korszerűsítésre is igényelhető!

Idén is indul az Állattartó telepek fejlesztésének támogatása pályázat. Ennek kapcsán különféle zöld beruházásokra is pályázhatnak a résztvevők. Egy megfelelő napelem rendszerrel nem csak költséghatékonnyá tehetjük a gazdálkodásunkat, de fenntarthatóvá is.

Cégünk profi szakemberek segítségével, a támogatásban elszámolható módon tervezi meg, és építi ki az állattartó telepéhez szükséges napelemes rendszerét.

A pályázók köre – kik tudnak pályázni?

Az idei évben induló pályázatra előreláthatóan hasonló feltételekkel lehet pályázni, mint a korábbi években. A minimum 10000 STÉ üzemmérettel rendelkező gazdaságok nyújthatják be pályázatukat különféle fejlesztésekre. Ezeknek a fejlesztéseknek a kiemelt részét a zöld beruházások fogják képezni. A támogatásra családi gazdaságok, termelői csoportok és mezőgazdasági szövetkezetek is jogosultak többek között.

 

A támogatáshoz a legjobb ár-érték arányú ajánlatokat tudjuk adni az Ön számára, és tanácsokkal látjuk el a pályázat további fenntarthatóságot érintő részleteivel kapcsolatban.

Miért érdemes minket választania a pályázat keretén belül?

Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a napelemes rendszerek telepítésében és fejlesztésében is.

Teljes mértékben az Ön igényeire szabott parkokat, és rendszereket tudunk kiépíteni. A kivitelezés és tervezés mellett ugyanis a folyamatos fejlesztés, továbbá az innovatív megoldások egyaránt fémjelzik vállalatunkat.

Pályázatírójával együttműködve, kulcsrakészen elkészítjük a teljes pályázati dokumentációját is az igényelt napelemes rendszerhez.

Nincs olyan terület, ahová ne tudnánk telepíteni, hiszen egyedi tartószerkezeteink bármilyen tetőszerkezethez tökéletesen igazíthatóak.

 Ráadásul nem csak standard rendszereket tud tőlünk igényelni. Tekintse meg a saját fejlesztéseinket!

Miért fontos a fenntarthatóság az állattartó telepek szempontjából?

A környezetszennyezés nem új keletű probléma. Azonban napjainkban ennek szemmel látható eredményeivel találkozhatunk, amelyek a mezőgazdaságra is jelentősen rányomták bélyegüket. A klímaváltozás nem csak a mindennapi életünkre, de a gabonaárakra is hatással van. Manapság egy állattartó telepnek nem csak a rezsiárak, hanem a takarmány árának emelkedésével is számolnia kell. Ezt a növekedést csak úgy lehet kompenzálni, ha fenntartható módon olyan megújuló energiaforrásokkal látjuk el telepünket, amelyek jelentősen csökkenthetik a kiadásainkat. Ezzel nem csak a Földnek, a környezetnek és az élővilágnak teszünk jót, de a magas energiaáraktól is megszabadulhatunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést!

14 + 10 =

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.