fbpx

Ipari világítás

Csarnokok, üzemek és üzletek világítása

Legyen szó raktár-, gyártó- vagy akár hulladékválogató csarnokról, a világításnak a mai kor követelményeihez és az emberi szem egészségéhez, kényelméhez kell igazodnia. Cégünk elkötelezett abban, hogy a speciális igényeknek eleget téve, minden területen a leghatékonyabb világítási rendszert hozza létre, mind gazdasági mind világítás-technikai szempontból.

Referenciáinkban szép számmal sorakoznak a csarnokokban megvalósított világítás-technikai projektek. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőinknek az tervezéstől a befejezésig minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani.

Három fő tényezőt tartunk szem előtt a világítástechnikai rendszerek tervezése és megvalósítása közben:

  • az energia-hatékonyság maximalizálása
  • a munkafolyamatok és termelés zavartalansága
  • a munkakörnyezet biztonsága

Üzletek világítása – Fókuszban az ergonómia!

Az üzlethelyiségek világítása esetén nagyon fontos, hogy a megfelelő lámpák a megfelelő helyre kerüljenek. A vendégtér általában homogén, míg a termékek, reklámok és kirakatok koncentráltabb fényt igényelnek. A kivitelezés megkezdése előtt a világítástechnika pontos megtervezése szükséges, melyet tapasztalt szakembereink végeznek az előzetes helyszíni felmérést követően.

Referenciák

Világítási rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése

A világításkorszerűsítés manapság az egyik leggyorsabban megtérülő, előbb-utóbb elengedhetetlen beruházás. A LED technológiának köszönhetően akár 60%-os villamosenergia-megtakarítás is elérhető.

A világítótestek cseréje nem csak az energiafogyasztásra van jó hatással, hanem a megvilágított területek fényviszonyaira és a környezetükben tartózkodók általános közérzetére is. A helyiségek rossz megvilágítása az ott tartózkodók és dolgozók látásminőségének romlását okozhatja, így mindenképpen fontos a megfelelő fényerő és fény-hőmérséklet kialakítása.

A Green Plan Energy Kft-nél alapelvünk az energiafogyasztás csökkentése, miközben a legkorszerűbb és magas minőségű fény-technikát alkalmazva megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki.

Kulcsrakész megoldások

Tervezés, kivitelezés, beüzemelés

Többéves szakmai tapasztalat

Egyedi műszaki megoldások

Z

Minőségi anyagok és termékek használata

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.