Márkáink

ES-SYSTEM

„Professzionális, nagy teljesítményű LED-es világítási megoldások széles választékát tervezzük, fejlesztjük, gyártjuk és forgalmazzuk építészeti, ipari, kereskedelmi és városi – közterületi felhasználók számára.”

Perfand LED

„A Perfand LED világítás nagyon jól alkalmazható sportlétesítmények megvilágítására. A lámpatestek nagyon jó ütésállósággal és kiváló hatásfokkal rendelkeznek, ami jelentős villamosenergia-megtakarítást és a környezetre gyakorolt pozitív hatást is jelent.”

MILOO

„Családi vállalkozás vagyunk, LED technológiájú elektronikai és világítótestek lengyel gyártója – MILOO LIGHTING”

STRONG LUMEN

„A STRONG Lumen Opto Co., Ltd. 2008-ban alakult, Bao’an Shenzhenben található, és több mint 10 éve önállóan foglalkozik a LED-es világítástechnikai termékek kutatás-fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.”

InteLight

„Az Intelight kezdetben vészhelyzeti és evakuációs világítás gyártójaként működő vállalat volt, később bővítette kínálatát, kiegészítve azt irodai, ipari és számos más, LED-technológián alapuló termékkel.”

LEDOLUX

„OEM/ODM LED DOB (Driver On Board) modulok lengyelországi gyártója vagyunk.”

Clever Light

„Az ASM vészvilágítási rendszereket az innovatív megoldásoknak és a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően versenyképesebb árakon érhetik el a vásárlóink és a forgalmazó partnereink.”

Világítási rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése

A világításkorszerűsítés manapság az egyik leggyorsabban megtérülő, előbb-utóbb elengedhetetlen beruházás. A LED technológiának köszönhetően akár 60%-os villamosenergia-megtakarítás is elérhető.

A világítótestek cseréje nem csak az energiafogyasztásra van jó hatással, hanem a megvilágított területek fényviszonyaira és a környezetükben tartózkodók általános közérzetére is. A helyiségek rossz megvilágítása az ott tartózkodók és dolgozók látásminőségének romlását okozhatja, így mindenképpen fontos a megfelelő fényerő és fény-hőmérséklet kialakítása.

A Green Plan Energy Kft-nél alapelvünk az energiafogyasztás csökkentése, miközben a legkorszerűbb és magas minőségű fény-technikát alkalmazva megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki.

Kulcsrakész megoldások

Tervezés, kivitelezés, beüzemelés

Többéves szakmai tapasztalat

Egyedi műszaki megoldások

Z

Minőségi anyagok és termékek használata

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.