Világítás-technika

Energia-takarékos megoldások, korszerű technológia és megfelelő, szem-kímélő fényviszonyok kialakítása

Világítási rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése

A világításkorszerűsítés manapság az egyik leggyorsabban megtérülő, előbb-utóbb elengedhetetlen beruházás. A LED technológiának köszönhetően akár 60%-os villamosenergia-megtakarítás is elérhető.

A világítótestek cseréje nem csak az energiafogyasztásra van jó hatással, hanem a megvilágított területek fényviszonyaira és a környezetükben tartózkodók általános közérzetére is. A helyiségek rossz megvilágítása az ott tartózkodók és dolgozók látásminőségének romlását okozhatja, így mindenképpen fontos a megfelelő fényerő és fény-hőmérséklet kialakítása.

A Green Plan Energy Kft-nél alapelvünk az energiafogyasztás csökkentése, miközben a legkorszerűbb és magas minőségű fény-technikát alkalmazva megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki.

Kulcsrakész megoldások

Tervezés, kivitelezés, beüzemelés

Többéves szakmai tapasztalat

Egyedi műszaki megoldások

Z

Minőségi anyagok és termékek használata

Szakterületek

Közvilágítás

Az új technológiai megoldásokkal csökkenthető az energia-költség, a megvilágítás minőségében pedig jelentős növekedés érhető el.

Ipari világítás

Cégünk elkötelezett abban, hogy a speciális igényeknek eleget téve, minden területen a leghatékonyabb világítási rendszert hozza létre.

Sportpálya világítás

A sportpályák megfelelő megvilágítása nem csak a sport élvezte miatt fontos, hanem például a televíziós közvetítések miatt is.

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.