fbpx

LED-Solar kandeláber

Teljesen önellátó, költség-mentesen üzemelő, automata napelemes kandeláberek közvilágításhoz, egyéb külső terek megvilágításához

Engedélymentes telepítés

Nincs szükség engedélyre a napelemes kandeláber használatához

Hálózat-független megoldás

Kiépített villamoshálózat hiányában is alkalmazható

Kiváló alternatíva

Költséghatékony, igényes kivitel és környezetbarát megoldás

A napelemes kandeláber működése

A napelemes kandelábereket főként térvilágításként vagy közvilágításként alkalmazzuk. A napelem által megtermelt energiát egy speciális töltésvezérlőn keresztül, gondozásmentes akkumulátorokban tároljuk. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben, ezzel kiküszöbölve a hőmérsékletváltozásból adódó töltéstároló-kapacitás veszteséget. A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló lámpatestek kellő energia ellátását.

Időzítő és szabályozható fényerő

Programozható vezérlőnk alkalmas egy világítási cikluson belül, egy adott időintervallumban a lámpatest fényerejének visszavételére, majd későbbi időpontban újra visszaerősítésére. Ez a funkció kiválóan alkalmazható játszótereken, parkokban, ahol az éjszakai kihasználatlanság miatt a fényerőt az ügyfél által meghatározott teljesítményre visszaszabályozzuk. Ezzel a lehetőséggel nagyban megtudjuk növelni a kandelábereinkben lévő energia tartalékot. Teljes töltöttség esetén, termékünk napi 12 óra működés mellett, 8-10 napot működik töltés nélkül!

Akár 5 év költségmentes üzemelési időtartam!

Teljesen önellátó

A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (Émász, Eon stb.) csatlakozásra, valamint teljesen gondozás és költségmentes az üzemeltetésük. Működtetése nem igényel hálózati tápellátást, napelemek által megtermelt energiával működik, így önellátó.

LED-Solar kandeláber típusok

SLK-P

10W, 15W, 20W, 30W

SLK-P Dupla

20W, 30W

SLK-N

15W, 20W, 30W

SLK-N Dupla

20W, 30W

SLK-R

10W, 15W, 20W, 30W

SLK-R Dupla

20W, 30W

SLK-T

10W, 18W

SLK-F

10W, 15W, 20W

Referenciák

Több száz megvalósult projekt az ország számos területén

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.