fbpx

Green Plan Energy

Olyan eszközöket és rendszereket fejlesztünk, amelyekkel alternatív és megújuló energiához jutnak partnereink.

„Technology for the future”

A Green Plan Energy Kft. fő profilja az alternatív energiaforrások kiaknázására irányuló berendezések és rendszerek tervezése és telepítése, rendszerelemek gyártása és forgalmazása.

A NAP ENERGIA. Energia minden élőlény számára. Nélküle a földi élet sem alakulhatott volna ki. A napenergia ezért az egyik legtisztább és legtermészetesebb forrásunknak számít. Cégünk ESG minősítésű vállalatként elkötelezett híve a fenntarthatóságnak, és a zöld beruházásoknak. Pontosan ezért nem csupán napenergiás rendszerekkel foglalkozunk. Cégcsoportunk között olyan ágazatokkal találkozhat, amelyek mind a fenntarthatóság szellemiségében működnek.

Cégcsoportunk további ágazatai:

Napelemes kandeláberek

Porfestő üzem 

Tiszaújváros Transz 

Egyedi acélszerkezet gyártás

Világítástechnika

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Napelemes rendszerek tervezése és telepítése lakossági és üzleti felhasználók számára

Naperőművek tervezése, fejlesztése, teljes körű kivitelezése

LED-Solar kandeláberek tervezése, gyártása, telepítése

LED világítás-technika tervezése és teljes körű kivitelezése ipari és sport-létesítmények számára (is)

Napelemes rendszerek, rendszerelemek, napelem modulok, inverterek forgalmazása

Napelem-tartószerkezetek gyártása a helyszínre optimalizálva

200+

Több mint 200 lakossági napelemes rendszert telepítünk évente

A jelenleg üzemelő 162,5 MW összteljesítményű napelemes rendszerek, melyeket cégünk telepített Magyarországon, naponta lenyűgöző mennyiségű zöldenergiát állítanak elő. Átlagosan minden nap 550.000 kWh tiszta, megújuló energiát termelnek, amelyek kiemelkedő környezeti előnyökkel is járnak.

100+

2023-ig több mint 100 naperőművet építettünk

Az általunk telepített napelemes rendszerek termelése segít naponként ~ 120 tonna CO2 kibocsátástól megmenteni Magyarországot. Ez nem csak a jelen, hanem a jövő generációi számára is hatalmas előnyt jelent, a fosszilis tüzelőanyagok helyett tiszta napenergiát használva hozzájárulunk a klímaváltozás mérsékléséhez és a fenntartható jövő építéséhez.

500+

Évente több mint 500 db LED-Solar kandelábert gyártunk és telepítünk

A Green Plan Energy Kft. elkötelezettsége és innovációja példaként szolgálhat mindannyiunk számára, hogy a megújuló energiák kiaknázásával milyen hatékonyan és pozitívan tudjuk alakítani az energiatermelést és a környezeti védelmet. Az ilyen kezdeményezések által tehetünk lépéseket egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő felé.

Hatékony megoldások

Cégcsoportunk több divízióból áll, amelyek mind egymásra épülve és egymást erősítve működnek, lefedve az energetikai szektor több területét is. Erre alapozva és a folyamatos fejlesztéseknek, beruházásoknak köszönhetően, a legtöbb projektet a tervezéstől a kivitelezésig önállóan tudjuk elvégezni. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy partnereink számára mindig a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk optimális költségek mellett.

Megbízható minőség

Gyártó és szerelő csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik számára folyamatos képzést biztosítunk, hogy a legújabb technológiákat tudjuk alkalmazni a tevékenységünk során. Saját járműparkunk biztosítja, hogy minden megrendelést célba juttassunk, valamint a kivitelezést megfelelő ütemben elvégezzük.

Ipari napelem rendszer tervezés és kivitelezés cégek részére

Vállalatunk kiemelkedő referenciákkal rendelkezik nem csupán a lakossági, de az ipari napelem rendszer építésének és tervezésének területén egyaránt. Mindezen kívül egyedi fejlesztésű napelem kiegészítők, solar panel tartószerkezetek és solar kandelaberek tervezésével, kivitelezésével is foglalkozunk kifejezetten nagy léptékekben is. Cégünk olyan profi szakemberek segítségével képes felmérni vállalkozása igényeit, akik a legnagyobb beruházások esetén is megállják a helyüket. A Green Plan a legmodernebb eszközökkel, és a legminőségibb napelemes rendszerekkel alkotja meg cége számára a fenntarthatóság alapjait. Az évek alatt több napelem park tervezését, kiépítését is elvégeztük.

Akik már minket választottak

Miért válassza Ön is a Green Plan megoldásait?

A legkedvezőbb ár-érték arányt biztosítjuk a rendszerekhez. Közvetlen gyári beszállítókkal rendelkezünk.

Saját tervező, kivitelező csapat, villamossági és energetikai szakmérnökök állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Megbízható és magas minőségű termékeket és rendszer-elemeket alkalmazunk kizárólag Tier 1-es gyártóktól: Astronergy, Longi, Jinko, JA Solar, Risen, Huawei, Fronius, SolarEdge, SunGrow, Solax, Weidmüller, Phoenix Contact, LAPP Group, Santon…

Pályázat nélkül is kedvező megtérülést biztosítanak a rendszereink.

Teljes körű felmérés és konzultáció igény szerint.

Az adott helyszínre tervezett és optimalizált, tartó-elemeket biztosítunk és építünk a rendszerekhez.

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.