Közvilágítás

Közvilágítási megoldások

A Magyarországon található közvilágításnak eddig nagyjából 20%-a lett kicserélve / kiépítve LED-es lámpatestekkel. A hagyományos nátrium, illetve kompakt fénycsöves lámpákhoz képest az új technológia nem csak költségcsökkentő tényező, hanem a megvilágítás minőségében is jelentős növekedést érhet el. A korszerűsítés egyre sürgetőbb az energia-takarékosság érdekében is.

Cégünk számos közvilágítási beruházásban vett részt sikeresen, rugalmasan igazodva más szakágak munkájához.
Beszállítóink termékein kívül, a saját gyártású lámpatesteink is elérhetők, amelyeket a Magyar Villamos Művek engedélyezett és a közcélú közvilágítási hálózatra telepíthetők.

Egyedileg fejlesztjük és gyártjuk a lámpaoszlopokat, így bármilyen elképzelésre megoldást kínálunk, ráadásul így megbízhatóbb szolgáltatást nyújtunk, mivel nem függünk a beszállítóktól.

Világítási rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése

A világításkorszerűsítés manapság az egyik leggyorsabban megtérülő, előbb-utóbb elengedhetetlen beruházás. A LED technológiának köszönhetően akár 60%-os villamosenergia-megtakarítás is elérhető.

A világítótestek cseréje nem csak az energiafogyasztásra van jó hatással, hanem a megvilágított területek fényviszonyaira és a környezetükben tartózkodók általános közérzetére is. A helyiségek rossz megvilágítása az ott tartózkodók és dolgozók látásminőségének romlását okozhatja, így mindenképpen fontos a megfelelő fényerő és fény-hőmérséklet kialakítása.

A Green Plan Energy Kft-nél alapelvünk az energiafogyasztás csökkentése, miközben a legkorszerűbb és magas minőségű fény-technikát alkalmazva megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki.

Kulcsrakész megoldások

Tervezés, kivitelezés, beüzemelés

Többéves szakmai tapasztalat

Egyedi műszaki megoldások

Z

Minőségi anyagok és termékek használata

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.