Energetikai korszerűsítés feldolgozó üzemek számára

Terveztesse meg napelemes rendszerét velünk
a fenntarthatóság és a költségcsökkentés jegyében.

A pályázatban teljes mértékben elszámolható!

A Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatásán belül a fenntarthatóság és az energetikai önellátás is nagy szerepet kapott.
Erre a pályázatra kisebb és nagyobb vállalkozások is egyaránt pályázhatnak. A fenntarthatóvá tételükre a legjobb választás egy olyan napelemes rendszer telepítése, amely teljeskörűen és rendkívül hosszútávon képes ellátni energiaigényüket.

Miért érdemes minket választania napelemes rendszere megtervezéséhez és kivitelezéséhez, világítás korszerűsítéséhez?

Szakértői tapasztalat

Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a napelemes rendszerek telepítésében és fejlesztésében is.

Nagyban (is) gondolkodunk

Teljes mértékben az Ön igényeire szabott, akár kifejezetten nagyberuházásnak számító komplex parkokat és rendszereket tudunk kiépíteni.

Pályázatkész megoldások

Pályázatírójával együttműködve, kulcsrakészen elkészítjük a teljes pályázati dokumentációját is az igényelt napelemes rendszerhez.

Egyedi fejlesztés az innováció jegyében

Nincs olyan terület, ahová ne tudnánk telepíteni, hiszen egyedi tartószerkezeteink bármilyen tetőszerkezethez tökéletesen igazíthatóak.

A legjobb ajánlatokat adjuk

Vállalatunk ár-érték arányban az egyik legjobb ajánlatot adja Önnek üzeme napelemes rendszerének kiépítésére, amely a pályázatban is teljeskörűen elszámolható.

Vállalati profizmus

Vállalatunk a legkorszerűbb technológiával bármilyen komplex beruházást képes megvalósítani. Egyedi fejlesztéseink ráadásul a világítástechnikára is kiterjednek.

tegyünk közösen a fenntarthatóságért! csökkentse velünk kiadásait ÉS vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

 

Rendszereink és fejlesztéseink tökéletesen alkalmazhatóak üzemek, ipari létesítmények, és telepek napelemes korszerűsítésére.

Tekintse meg a referenciáinkat