fbpx

Napelemes pályázatok

A napelemes pályázatok között többféle olyan kategória is található, amely garantált megoldást nyújt az elképzeléseinek.

Többek között az alábbi kedvezményezetteknek nyújt támogatást napelemes rendszer kiépítésére:

 

  • Magánszemélyeknek, lakóközösségeknek és különféle intézményeknek
  • Cégeknek, mikrovállalkozásoknak és vállalatoknak
  • Mezőgazdasággal foglalkozó termelőknek, szövetkezeteknek
  • Termeléssel, gyártással foglalkozó üzemeknek, gyáraknak

Ezeknek a napelemes pályázatoknak általában két típusa létezik. Az egyik az, amikor kifejezetten a megújuló energiákkal kapcsolatos pályázatokra jelentkezhetünk. Ezek többsége a magyarországi elérhető törvények tekintetében főleg napelemes rendszerek telepítésére vonatkozik.

Magánszemélyek és cégek is pályázhatnak kifejezetten csak napelem telepítésére. Például a jól ismert Napenergia Plusz Program (NPP) már jó ideje rendkívül népszerűnek számít a lakosság körében. A vállalkozásoknak pedig főleg a GINOP pályázatokat érdemes figyelni, amennyiben napelemes rendszerre szeretnének váltani.

Milyen egyéb lehetőségeink vannak cégként, termelőként a napelemes pályázatok kategóriáján belül?

A másik csoport némileg komplexebb. Itt általában valamilyen fejlesztési pályázat keretén belül tudunk napelemes rendszerekre is pályázni. Az ilyen napelemes pályázatok lehetnek különféle vállalkozásoknak indított korszerűsítési, fenntarthatósági vagy bővítéssel kapcsolatosak is. Ezek a pályázatok többnyire már sokkal szélesebb körben támogatják a különféle megújuló fejlesztéseket. A napelemes rendszerek mellett például technológiai fejlesztést, különféle zöld beruházásokat és egyéb, a termelés minőségét javító beruházásokat eszközölhetünk a pályázat keretén belül.

 

 

Ezek a típusú „napelemes pályázatok” pontosan a komplexitásuk miatt sokkal nagyobb támogatási összeget is jelentenek általában. Azonban ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak nagy cégek indulhatnak rajtuk. Sok esetben kisvállalkozások, őstermelők, kisebb üzemek és mikrovállalkozások is igénybe vehetik ezeket az összetettebb fejlesztési pályázatokat.

Miért érdemes minket választania a pályázat keretén belül?

Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a napelemes rendszerek telepítésében és fejlesztésében is.

Teljes mértékben az Ön igényeire szabott parkokat, és rendszereket tudunk kiépíteni. A kivitelezés és tervezés mellett ugyanis a folyamatos fejlesztés, továbbá az innovatív megoldások egyaránt fémjelzik vállalatunkat.

Pályázatírójával együttműködve, kulcsrakészen elkészítjük a teljes pályázati dokumentációját is az igényelt napelemes rendszerhez.

Nincs olyan terület, ahová ne tudnánk telepíteni, hiszen egyedi tartószerkezeteink bármilyen tetőszerkezethez tökéletesen igazíthatóak.

 Ráadásul nem csak standard rendszereket tud tőlünk igényelni. Tekintse meg a saját fejlesztéseinket!

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.