fbpx

Sport világítás

Sportlétesítmények világítása

A sportpályák megfelelő megvilágítása nem csak a sport élvezte miatt fontos, hanem például a televíziós közvetítések miatt is. Az újgenerációs kamerák ugyan már kevesebb fényben is helytállnak, azonban a látványos lassításokhoz elengedhetetlen a jó megvilágítás.

A sportvilágításnál a legfontosabb szempont az egyenletes fényeloszlás és megfelelő fényerő kialakítása. Ezeket csak pontos tervezéssel és kivitelezéssel lehet biztosítani.

Megoldásaink a már kiépített rendszerekhez is igénybe vehetők, legyen szó átalakításról, teljesítménynövelésről vagy a világítótestek cseréjéről.

A folyamatosan növekvő energiaköltségek mellett a sportlétesítmények villamosenergia-fogyasztása égető kérdés. A rezsiköltségeket minimalizálni tudjuk szakértői tervezéssel. és precíz kivitelezéssel.

Referencia projekt

Kazincbarcika – Sportpálya – kültéri LED világítás

Technikailag 4 db, sarkpontra telepített, 38 méter magas oszlop, összesen 132 db LED stadion fényvető lámpa. A beruházás alkalmassá tette a pályát a HD TV közvetítésekhez is.

Referenciák

Videók

Világítási rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése

A világításkorszerűsítés manapság az egyik leggyorsabban megtérülő, előbb-utóbb elengedhetetlen beruházás. A LED technológiának köszönhetően akár 60%-os villamosenergia-megtakarítás is elérhető.

A világítótestek cseréje nem csak az energiafogyasztásra van jó hatással, hanem a megvilágított területek fényviszonyaira és a környezetükben tartózkodók általános közérzetére is. A helyiségek rossz megvilágítása az ott tartózkodók és dolgozók látásminőségének romlását okozhatja, így mindenképpen fontos a megfelelő fényerő és fény-hőmérséklet kialakítása.

A Green Plan Energy Kft-nél alapelvünk az energiafogyasztás csökkentése, miközben a legkorszerűbb és magas minőségű fény-technikát alkalmazva megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki.

Kulcsrakész megoldások

Tervezés, kivitelezés, beüzemelés

Többéves szakmai tapasztalat

Egyedi műszaki megoldások

Z

Minőségi anyagok és termékek használata

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.